Destek Patent, e-Fatura, e-Arşiv Fatura ve e-Defter çözümü için Turkcell e-Şirket'i tercih etti.

Destek Patent, e-Fatura, e-Arşiv Fatura ve e-Defter çözümü için Turkcell e-Şirket'i tercih etti.

Destek Patent Hakkında

Destek Patent, 1983 yılında sınai haklar (marka, patent, tasarım) alanında hizmet vermek amacıyla iş dünyasının öncü ve güçlü ismi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz tarafından kurulmuştur.

2001 yılında Türkiye'de ilk kez sınai haklar konusunda ISO 9000 ve ardından ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi belgelerini alan Destek Patent, ülkemizde sınai haklar bilincinin yaygınlaştırılmasını görev edinmiş, Uluslararası Patent Birliği (UPB), LES Türkiye ve AIPPI Türkiye gibi öncü derneklerin kurucuları arasında yer almıştır.

Ulusal liderliğini sürdürerek sunduğu yüksek değerler ile sınai haklar bilincini yaygınlaştırmak ve yenilikleri destekleyerek global pazarlarda müşterilerinin rekabet şansını artırmak hedefiyle yola çıkan Destek Patent, 35 yılı aşan sektörel deneyimin getirdiği bilgi ve birikiminin gücüyle müşterilerine; hızlı, güvenilir, faydalı ve katma değeri yüksek hizmetler sunmayı amaçlamaktadır.

e-Arşiv Fatura

İşletmelerin e-fatura mükellefi olmayan müşterilerine fatura düzenleyip gönderebildiği ve ikinci nüshalarını elektronik ortamda saklayabildiği bulut tabanlı uygulamadır.

Kampanyalı fiyatlarımız için lütfen tıklayınız.

e-Fatura

İşletmelerin kağıt fatura ile aynı hukuki niteliklere sahip, elektronik ortamda hazırlanan, fiziksel saklama ihtiyacı, kaybolma ve arşivleme riski olmayan, geriye dönük fatura sorgulama ve bulma işlemlerini kolayca yapılabildiği bulut tabanlı uygulamadır.

Kampanyalı fiyatlarımız için lütfen tıklayınız.

e-Defter

İşletmelerin Vergi Usul Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu hükümleri gereğince tutulması zorunlu olan yevmiye defterlerinde ve büyük defterlerde yer alması gereken tüm bilgilerin elektronik ortamda saklanmasını sağlayan, zaman damgası ile imzalayabilmenizi sağlayan bulut tabanlı uygulamadır.

Kampanyalı fiyatlarımız için lütfen tıklayınız.

KAMPANYALI FİYATLARDAN YARARLANIN, FIRSATI KAÇIRMAYIN!