Lokman Ecza Deposu e-Fatura ve e-Arşiv Fatura çözümü için Turkcell e-Şirket'i tercih etti.

Lokman Ecza Deposu e-Fatura ve e-Arşiv Fatura çözümü için Turkcell e-Şirket'i tercih etti.

Lokman Ecza Deposu Hakkında

Temel amacı insan sağlığına değer katmak olan Lokman Ecza Deposu, faaliyetlerine her geçen gün büyüyen bir iş hacmiyle devam etmektedir. Ürün çeşitliliği, hizmet kalitesi, güçlü finansal alt yapısı ve sunduğu rekabetçi fiyatlar sayesinde, yerel pazarda artan talepleri karşılayan güçlü bir firmadır. 


6500 metrekarelik merkez binasında 117 personel, 41 araç ve 16 motor kuryesi ile hizmet odaklı faaliyet gösteren Lokman Ecza Deposu, sektördeki pazar payını her geçen gün artırmaktadır. 


7.000’e yakın reçeteli ilacı, aşıyı, OTC ürünlerini ve sağlık alanındaki diğer ürünleri, küçük hacimden çok büyük hacimlere kadar yerel arenadaki kamu ve özel hastanelere, yardım kuruluşlarına, devlet kurumlarına ve diğer özel kuruluşlara kaliteli ve hızlı hizmet anlayışıyla sunmaktadır. 

e-Arşiv Fatura

İşletmelerin e-fatura mükellefi olmayan müşterilerine fatura düzenleyip gönderebildiği ve ikinci nüshalarını elektronik ortamda saklayabildiği bulut tabanlı uygulamadır.

Kampanyalı fiyatlarımız için lütfen tıklayınız.

e-Fatura

İşletmelerin kağıt fatura ile aynı hukuki niteliklere sahip, elektronik ortamda hazırlanan, fiziksel saklama ihtiyacı, kaybolma ve arşivleme riski olmayan, geriye dönük fatura sorgulama ve bulma işlemlerini kolayca yapılabildiği bulut tabanlı uygulamadır.

Kampanyalı fiyatlarımız için lütfen tıklayınız.

KAMPANYALI FİYATLARDAN YARARLANIN, FIRSATI KAÇIRMAYIN!

BAŞVURU YAP